mini_tank_2

ENASTÅENDE FORDON FÖR EVENTBRANSCHEN

Att köra en mini tank är inte bara en attraktion, det är ren glädje som säkerligen kommer att locka uppmärksamhet från deltagarna i ditt evenemang. Detta är ett perfekt tillfälle att ge dem oförglömliga stunder fulla av känslor och roligt. Mini tanks ger sömlös rörlighet i vilken terräng som helst, vilket innebär att ditt evenemang kan äga rum var som helst, utan begränsningar. Detta är inte bara bra underhållning, utan också en praktisk lösning då den har dragkrok så du kan dra släp och använda den för transporter.

Att använda fordonet är extremt enkelt och tillgängligt för alla. Det krävs bara två spakar, vilket gör att alla på ditt event kan njuta av att åka mini tank. Det här är en perfekt attraktion för olika åldersgrupper.

För att säkerställa maximal säkerhet är våra mini tanks som standard utrustade med ett fjärr avstängningssystem för motorn. Du kan vara säker på att dina kunder kommer att känna sig bekväma och trygga samtidigt som de har roligt.

TEKNISK SPECIFIKATION

Briggs & Stratton Vanguard 2-cylindrig bensinmotor, 18 hk
Hydraulisk drivning
Vikt: ca 600 kg
Längd: 2,3 m
Bredd: 1,10 m
Höjd: 1,45 m (till slutet av nackstödet)
Körhastighet: ca 10 km/h
Nödfunktion för fjärravstängning av fordon
Valken paintballgevär ingår

FORDONEN TILLVERKAS I POLEN, VILKET ÄR EN GARANTI FÖR KVALITET OCH TILLFÖRLITLIGHET

INTRODUKTIONS PRIS

129.500 kr plus moms (161.875 kr inkl. moms)

Mini tanks har ett stort värde för eventföretag då de erbjuder en unik attraktion som skiljer sig från traditionella lösningar, drar till sig deltagarnas uppmärksamhet och ger oförglömliga upplevelser.

KONTAKT

Bohena AB
Marsvägen 6
177 61 Järfälla
Telefon: 0702612127
E-mail: info@bohena.se
WEB: www.bohena.se

Massor med andra kul produkter som minigrävare, järnhästar, muddringspumpar, vassklippare, bryggor och flottar, bastutunnor mm. på vår hemsida.

Rulla till toppen